SUNDAY SOLO SHOW AGENDA

Zondag 15 september

De allereerste Sunday Solo Show staat in het teken van de TAD CR1 MKII.

De CR1 MKII vertegenwoordigen – volgens ons wel te verstaan – de allerbeste speakers van het moment. Muziek ervaren door deze weergevers is meer dan zo maar een beleving. Wij konden onze oren niet geloven toen wij hier een test met deze speakers mochten doen, welke zorgde voor een nieuwe mindset m.b.t. geluidservaring.

Bent u het met ons eens? Of bent u toch een andere mening bedeeld?

Zondag 22 september

De tweede Sunday Solo Show zal draaien om de Wilson Audio Sasha V.

Het voortreffelijke vakmanschap en de doordachte contouren van Sasha V creëren een gebeeldhouwd meesterwerk, dat prachtig integreert in uw luisterruimte en staat als een belichaming van industriële kunst. Er werd geen detail over het hoofd gezien voor de best presterende versie van de Sasha-lijn: de Sasha V.

We hopen dat u er net zo van zult genieten zoals wij dat doen!

Zondag 29 september

De derde Sunday Solo Show schenkt aandacht aan de YG Acoustics Hailey 3.2.

Hailey 3.2 levert het levensechte, natuurlijke geluid dat kenmerkend is voor YG. En dat gecombineerd met een moeiteloos gevoel voor schaal en staging welke verrassend zijn vanwege het compacte formaat. Deze ultra-high-end luidspreker weerspiegelt de technologieën van de Sonja 3 in een compactere kast.

Bent u ook zo onder de indruk van de Hailey 3.2? Wij raken er niet over uitgepraat.

Zondag 6 oktober

…is één van de weinige zondagen waarop géén Sunday Solo Show wordt georganiseerd.

Op 5 en 6 oktober is Audiofile aanwezig op het Dutch Audio Event in Veldhoven, de grootste hifi beurs van de Benelux met in totaal 60 exposanten die gezamenlijk 233 audiomerken vertegenwoordigen.

U kunt ons op beide dagen vinden in de demonstratieruimte van D&D Audio waar o.a. gespeeld zal worden met de Hailey 3.2 luidsprekers van YG Acoustics.