Biografie Daniëlla

Opgeleid als werktuigbouwkundig ingenieur, een carrière in de kunststofverwerkende industrie, internationale projectmanagement ervaring, een vrachtwagenbouwer als werkgever en LEAN, GREEN, BLACK en T-DFSS Six Sigma certificeringen op zak.

Een perfecte basis toch voor een vliegende start in de audio-business?

Nou, niet helemaal natuurlijk. Maar als vrouw (en nu ook zakenpartner) van Michel Keyner, ben ik al meer dan een decennium ondergedompeld in de wereld van audio, er is geen ontkomen aan.

Mijn liefde voor muziek is er gelukkig altijd al geweest: helemaal los op een fijne beat, de hele avond (en nacht) op de dansvloer en ik ben ook niet vies van een overtuigende meezing-sessie in de auto. Muziek ontroerd, maakt me blij, maakt me verdrietig. Ik prijs me gelukkig dat ik hier dagelijks zoveel mooie muziek mag beluisteren over de meest indrukwekkende audio combinaties.

En dan vragen jullie je natuurlijk af? Wat is nu precies haar toegevoegde waarde voor Audiofile?

Het is duidelijk dat ik Michel’s kennisniveau voor wat betreft audio (apparatuur) nooit zal evenaren (al ga ik daarvoor wél flink m’n best doen). Naast dat Michel de absolute expert is van ons beide, is Michel ook de conceptuele denker: de bedenker van nieuwe concepten om waarde toe te kunnen voegen naar de markt (en niet enkel op het gebied van audio). In dit gebied zit Michel in zijn sterkte en vandaaruit stroomt zijn passie voor het audio-vak.

Mijn kracht is dat ik concepten weet te vertalen naar executie, naar concrete activiteiten. Ik ben een doener, ik maak meters en krijg dingen voor elkaar. Een fijne eigenschap, al zeg ik het zelf. Maar… voor Audiofile zet ik ook mijn vakkennis in op het gebied van Continuous Improvement. Alles wat wij doen draagt bij aan datgene wat wij voor ogen hebben, onze goed doordachte strategie, waar wij onszelf dagelijks scherp op houden. Het motto ‘Fact Based Decision Making’ (dé verbeterkreet in de wereld van Six Sigma) zal, nu ik mede-eigenaar ben, een grotere rol gaan spelen binnen Audiofile. We hebben grootse plannen!

Met muzikale groet, Daniëlla