Auralic Mini, de alles in één streamer voor zowel de beginnende- als de gevorderde gebruiker!

Zo, dat is eruit! Audiofile/Wireless-store verkoopt de Auralic Mini al een tijdje, maar pas nu is er tijd gevonden om dit pareltje op de site te zetten. Want, voor 499€ ontvangt u een product die nog nog steeds als uniek gezien mag worden.

Spotify Connect (recent toegevoegd), Tidal, Qobuz, Internetradio, communicatie met UpnP/DLNA apparaten als laptops en Nassen. Zelfs een naderhand te plaatsen harddisk behoort tot de mogelijkheden! Of, sluit gewoon een losse USB HDD aan…werkt ook.

Meest in het oog- en oor springend is de Lightning DS app (top 3 beste user interfaces) en de   -in dit prijssegment unieke-  USB uitgang voor connectie met een hoogwaardige DAC.

Natuurlijk kunt u gebruik maken van de interne D/A converter, maar het is auditief raadzamer om een losse DAC te gebruiken. En, vanwege de ingebouwde hoogwaardige USB-uitgang (!) maakt u de allerbeste connectie met de losse DAC! En juist op dit punt falen merken als Sonos en Bluesound (en overige) die nog steeds alleen S/Pdif en optisch aanbieden. Gemiste kans, maar des te beter voor Auralic.

U wenst meer sound performance? Dat is eenvoudig te realiseren met een SBooster 15/16V lineaire voeding. Kost ongeveer 330€, maar daarmee plaatst een Mini zich naast de Auralic Aries.

Nog meer ambitie? Sluit aan, een Lexicone professionele lineaire voeding, en er is nauwelijks nood aan iets anders. Deze voeding kost 1,6 maal de aanschaf van een Mini (850€), maar het verschil is meer dan substantieel. Test het maar eens.

U wenst meer diepte info over dit product? Plan dan snel en gemakkelijk een gratis (max. 2 uur) streaming consult  Gratis Streaming Consult online geregeld in. Telefonisch, Skype of F2F hier in de winkels in ‘s Gravenmoer.

De Auralic Mini is ruim op voorraad en kost 499 Euro. Via de webshop bestellen? Geen probleem. Geef dan wel even aan welke kleur (zwart of wit) u wenst. En zoals altijd, bij Audiofile/Wireless-store betaalt u nooit verzendkosten.