“Double Stacked YG Acoustics show at Audiofile”

Op zaterdag 4 november en zaterdag 18 november demonstreert Audiofile ’s Gravenmoer -in twee gescheiden ruimtes- de YG Acoustics Hailey 3.2 en de YG Acoustics Carmel III ultra highend luidsprekers.

Beide systemen blinken uit vanwege de ongewone cocktail van een meest verfijnde resolutie (in het gehele frequentiebereik) en een extreme vloeiende- en rustige weergave. Een combinatie die niet eerder, althans niet op dit niveau, is waargenomen en daarom zelfs gewenningsgevoelig kan zijn.

De elektronica voor het aansturen van beide luidsprekers is navenant indrukwekkend. De grote set met Hailey 3.2 wordt aangestuurd met Siltech Saga versterkers. De Saga’s doen feitelijk wat de Haileys ook doen. Een onbegrensde drive en dynamiek verpakken in pure subtiliteit.

De kleine set met de Carmel III verdient de Devialet Expert Pro 1000 master/slave met een schokkend vermogen van 2*1000Watt. De Devialet verbindt snelheid en timing met een vleugje midrange buizenklank waardoor de Carmels tot maximale bloei komen.

Audiofile heet u niet alleen welkom, maar daagt u uit getuige te worden van deze ongewone ervaring. Een ervaring die misschien niet eens in lijn ligt met uw wensen en behoeften, maar zeker gaat zorgen voor een auditieve kalibratie.

Showtijden: Zaterdag 4 november van 10:00 uur tot 18:00 uur
Zaterdag 18 november van 10:00 uur tot 22:00 uur

Adres: Hoofdstraat 30, ‘s Gravenmoer
Website: www.audiofile.nl
Telefoon: 0800 – 0314
E-mail: info@audiofile.nl

© COPYRIGHT - AUDIOFILE