Review Aurender N200 Bridge/ Netwerkstreamer

Hifi-Choice test de Aurender N200 bridge/netwerkspeler. Natuurlijk excellent getest, zoals dat geldt voor alle Aurender reviews. Echter, de N200 is  -volgens Audiofile-  een beetje anders dan een reguliere Aurender. Anders dan bijvoorbeeld een Aurender N150 of een Aurender N10.

Een reguliere Aurender klinkt altijd extreem homogeen, organisch en dus heel natuurlijk. Dit zijn voordelen. Een tegeneigenschap is dat er vaak ingeleverd wordt in snelheid en openheid. Waardoor minder ‘spanning’.

De N200 is, weer volgens Audiofile, getuned op een groot deel van de typische Aurender natuurlijkheid, maar bekent meer kleur inzake snelheid en openheid. De klank neigt in die zin iets meer naar bijvoorbeeld het vlaggeschip van streamermerk Innuos… de Statement. Misschien wel de beste streamer van de markt.

Dit betekent dat de Aurender N200 heel erg Aurender klinkt, maar met net iets meer felheid, openheid, detail, meer contour in het laag, waardoor meer spanning. En jawel, de tegeneigenschap nu is dat u een klein beetje de typische Aurender relaxheid mist. Voor Audiofile juist een betere mix van spanning en natuurlijkheid.

Review Hifi Choice Aurender N200