Audiofile’s Sensible Magazine

Vier categorieën, één geheel


Met de introductie van Audiofiles nieuwe slogan ‘Sensible Audio’ eerder dit jaar, werd het hoogste tijd de oude nieuwspagina’s te vervangen voor een meer eigentijdse, bij voorkeur anders dan andere, look & feel.

Er zijn veel veranderingen doorgevoerd: de naam, het format, de indeling en zelfs de wijze van communiceren.

Het Audiofile Sensible Magazine heeft als doel u – gecategoriseerd – van relevante informatie te voorzien. Het sleutelwoord is wel ‘gecategoriseerd’ aangezien u zelf kunt bepalen welke onderwerpen voor u interessant zijn.

  • U bent fan van product reviews? Klik dan de categorie Products & Applications aan.
  • U heeft behoefte aan uitleg over het tunen van een high end audioset? Categorie Knowledge & Skills gaat u hierbij helpen.
  • U bent benieuwd wat Audiofile, naast de verkoop van audiospullen, bijdraagt aan onze maatschappij? Categorie Purpose & Meaning geeft antwoord.
  • U staat open voor wat muziek en de Audiofile-treatment met onze klanten doet? Laat u meeslepen in de waargebeurde verhalen in de categorie Sense & Emotion.

Afzonderlijk stellen ze misschien niet zoveel voor. Echter, opgeteld vormen ze één geheel. Ze representeren dan iets wat neigt naar compleet zijn. En laat nou net deze compleetheid dé drijfveer van Audiofile zijn. Niet voor Audiofile zelf, maar natuurlijk voor u… zodat wij u de meest complete performance en service kunnen bieden.

Michel & Daniella