Audiofile’s Paasactie 2024

Kinderboerderij ‘t MEK


Audiofile’s eerste Goede Doelen actie van dit jaar… een Paasactie. Ongetwijfeld heeft ook u genoten van een uitgebreid paasontbijt met prachtig gekleurde eieren, verstopt door de paashaas in de achtertuin. Audiofile was van mening dat deze rond huppelende paashazen ook een fijn paasontbijt verdienden, zo ook de paaskonijnen van Kinderboerderij ‘t MEK in Oosterhout.

In de week voorafgaand aan de Paasdagen zou Audiofile voor élk verkocht product en élke gemaakte luisterafspraak een zak voedingskorrels doneren aan de paaskonijnen van Kinderboerderij ‘t MEK. Audiofile had niet verwacht dat de actie zo’n succes zou worden… op zaterdag 30 maart waren al 28 zakken voedingskorrels ingezameld. Er werd dan ook besloten de paasactie verder uit te breiden: niet enkel de paaskonijnen zouden bofkontjes zijn, maar ook alle andere paasbeestjes van Kinderboerderij ‘t MEK.

Audiofile mocht dinsdag 2 april, de dag na Pasen, de actie afsluiten met maar liefst 28 zakken diervoeding. Bedrijfsleidster Heidi was helemaal in haar nopjes, evenals Audiofile! Want naast het feit dat Audiofile groot fan is van audio en aanverwanten, speelt er naast mooie muziek in de luisterruimtes ook een zwak voor dieren (het is dan ook niet vreemd dat de huishond van Audiofile regelmatig een hoofdrol speelt in de communicatie).

Op maandag 29 april werden de zakken overhandigd aan de kinderboerderij en werd er natuurlijk ook even wat tijd vrij gemaakt om te knuffelen met de beestjes. Wat een fijn begin van een nieuwe werkweek!