Why G

Winkelrecensie door John van der Veer (HVT)


Wederom een prachtig artikel in HVT nummer 3, jaargang 2024 waar we als Audiofile trots op mogen zijn.

Niet enkel de Carmel 3 en Hailey 3.2 van YG Acoustics maakten indruk op recensent John van der Veer. Als we hem mogen geloven (en dat doen wij) hebben ook wij als Audiofile een onvergetelijke indruk op hem achter gelaten.

“Passie voor muziek staat centraal in dit bolwerk

van ultieme high-end audio”

Ja, dat klopt! Bij Audiofile draait alles om muziek van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat en dat 7 dagen per week. We besteden uiterste zorg aan de keuze van de audio apparatuur die wij in onze ruimtes opstellen: we moeten er zelf voor de volle 100% achter staan (lees: er glimlachend tegenover zitten). Dat wij de luidsprekers van YG Acoustics in ons ultra high-end assortiment hebben opgenomen spreekt voor zich. Met dank aan huidige eigenaar, Matthew Webster, levert hun Hailey 3.2 de meest nauwkeurige en muzikale prestatie die vandaag de dag mogelijk is (en daar worden wij bij Audiofile érg vrolijk van, lees: een glimlach van oor tot oor).

“Je krijgt geen moment het gevoel dat

apparatuur wordt aangeprezen”

En dat is de mooiste terugkoppeling die we mogen ontvangen! Het gaat immers niet om wat wij willen en vinden. Nee, bij Audiofile doen we er alles aan er samen met u achter te komen wat nu precies uw wensen zijn en helpen wij u maar al te graag met het vormen van uw eigen mening.

Lees hier het volledige artikel.